Bussaco Palace Hotel Restauranter og Barer

Hvor mange muligheter har man til å spise i en tidligere kongelig banketthall? Med vakre lysekroner, fint utskåret tak, utsmykket Neo-Manueline design, imponerende malerier og vakre terrassedører, er dette et av de beste stedene til å verdsette den virkelige overdådige atmosfæren på hotellet. Dette praktfulle rommet huser nå Bussaco Palaces Restaurant João Vaz som serverer mat som ville vært en nytelse for selv kongefamilien. Velg mellom klassisk fransk kjøkken og tradisjonelle regionale portugisiske retter, slik som den berømte stekte smågrisen. Det ville være en skam å ikke akkompangnere dette med den eksepsjonelle Bussaco vinen som er eksklusiv for hotellgruppen.

For ettermiddagste eller en avslappende drink har den imponerende Salão Nobre (Noble Hall) akkurat den luksuriøse komforten som gjør disse små hendelsene til minneverdige opplevelser. Ved enden av denne hallen er det en bar hvor man kan nyte et enormt utvalg av portugisiske og internasjonale drinker. Hva med å sette seg i en behagelig lenestol og gjøre øyeblikket perfekt ved å prøve fine regionale viner og likører, eller kanskje en sjelden årgangs portvin?


 

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.