Bussaco Palace Hotel, Luso Portugalin

Keskellä upeita metsiä on viiden tähden Bussaco Palace Hotel. Alkuperäisesti rakennettu kuninkaalliseksi lepopaikaksi 1800-luvulla, se on ollut ylellisenä hotellina lähes 100 vuotta. Harva hotelli ansaitsee enemmän kuvauksen “ainutlaatuinen” ja “historiallinen” kuin tämä kaunis arkkitehtuuristen tyylien sekoitus.

Bussaco Palacen erinomainen arkkitehtuuri saa teidät tuntemaan kuin olisitte sattumalta kohdanneet kadonneen maailman. Huonekalut, sisältäen poikkeukselliset antiikit ympäri maailmaa ja ylellinen sisustus, sisältäen verrattomat alkuperäisesti kaakeloidut seinäpaneelit, arvokkaat kuvanveistokset ja maalaukset, kaikki lisänä tähän tunteeseen.

Eksykää lumoaviin metsiin, joka on täynnä eksoottisia kasveja, kappeleita ja muita merkkejä vuosisadalta jolloin se oli osana Carmelite luostaria ja palatkaa sen jälkeen hotellin mukavuuteen ja ylellisyyteen. Syökää illallinen hemmottelevassa ravintolassa ja, ottakaa drinkki ylellisessä aulassa, miettikää historian kulkua joka on antanut teille mahdollisuuden elää kuin itsevaltias.


 

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.